SWATCH | Essie - Lovie Dovie

Dit is eigenlijk een ''onderdeel'' van mijn volgende artikel, namelijk weer een nail art, maar aangezien ik niet een swatch in een nail art artikel wilde doen. Dacht ik dan doe ik ze maar apart. Dus in dit artikel een swatch van Lovie Dovie van Essie!


Soms dan heb je dat wel, dan weet je gewoon niet wat je op je nagels moet doen. Dus dan pak je maar gewoon een van je mooiste kleurtjes! 


De roze kleur is gewoon zo, leuk en zo mooi roze :p Verder deze week komt ook nog een nail art online, en dit keer wel echt een nail art die wat lastiger is dan de andere. Niet dat hij heeeeeeeel moeilijk is, maar hij ziet er ingewikkeld uit. 

Wat vinden jullie van deze kleur roze?

2 opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)