SHOPLOG | Duitsland

Hoooi! Ik ben in Duitsland geweest deze afgelopen vakantie (het doet me echt pijn om te zeggen ''afgelopen'' vakantie). In Duitsland heb je een DM, dat is een soort Kruidvat. Daar heb je super veel nagellak, dus daar moest ik heen gaan. Wil je weten wat ik gekocht heb? Lees dan verder.Als eerst ben ik samen met mijn nicht naar de DM gegaan. Daar heb ik deze producten gekocht:


Een nieuwe nagellakremover. Ik vond dat mijn oude nagellakremover flesje wel aan vervanging toe was dus heb ik hier meteen eentje gekocht van P2 :)
P2 soft nail polish remover - 1.75 euro


Ook heb ik een zwarte nagellak gekocht. Mijn oude zwarte nagellak is bijna op dus nam ik deze meteen mee. De reden is dat ik deze nagellak heb gekocht, omdat deze heel snel droogt. Wat dus super handig is voor een nail art!
Manhattan quick dry nagellak - 1.85 euro


Dit super mooie lakje van P2 kon ik echt niet laten staan. Ik was al een hele tijd opzoek naar een mooie roze kleur. Die goed dekkend is!! Binnenkort komt hier een swatch van online + een nail art. Ook vind ik deze lakjes van P2 fijn, omdat het een mooie glans geeft na afloop zonder top coat!
P2 volume glos nail polish - 1.95 euro


Bij Karstadt heb ik nog een glow in the dark top coat gekocht van Essence. Ik heb hem al opgehad en het is echt super super supeeeeeer gaaf! Hier ook snel een artikel over :)
Essence glow in the dark top coat - 1.99 euro


Deze heb ik gekregen van mijn nicht. Dat is een P2 lakje met als finish dat het zo een sand style effect heeft.

Hebben jullie nog leuke dingen gekocht deze vakantie?