Mijn naakte nagels

Het is 2014 en ik dacht, laat ik maar eens als eerst een artikel plaatsen van mijn naakte nagels. Zo kan ik zien hoe mijn nagels eruit zagen in het begin van 2014. En als ik verder dit jaar weer zo een artikel post dat ik dan terug kijk naar dit artikel en dan kan ik mijn gele  nagels vergelijken met elkaar, :p. Wil je weten hoe mijn nagels uit zien zonder nagellak en/of base coat? Lees dan verder :)


Voor mij vallen mijn nagels best wel heel erg mee als ik eerlijk ben. Soms dan zie ik echt gele nagels op internet en dan denk ik wajooo, maar ik had mijn nagels best nog wel wat erger verwacht :] Veel mensen die denken dat ik echt gele nagels heb, maar dat valt reuze mee!!! Nou oke, niet dat ze niet geel zijn, maar als mensen mijn nagels zien dan zeggen ze ''o dat valt nog wel mee''. Dus dat is een goed teken voor mij, ahefaoef


Hoe vinden jullie mijn naakte nagels????

1 opmerking

  1. Ik vind je 'naakte nagels' ook wel meevallen. Mijn nagels zien er ook zo ongeveer uit.
    Een tip om je nagels weer witter te maken: doe een kunstgebitreiniger-tabletje in een bakje met lauw/warm water. Je moet je handen er ongeveer 10 minuten in laten zitten en dan zien je nagels er al een stuk witter uit! Het klinkt raar, maar het werkt echt! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)