NAIL ART | Valentijnsdag

Aankomende vrijdag is het namelijk 14 februari, Valentijnsdag. In dit artikel laat ik jullie zien wat voor nail art ik gemaakt heb. Dus ben je benieuwd? Lees snel verder :)Ik heb bij deze nail art een filmpje opgenomen. Dus het duurde zo lang voordat ik klaar was met mijn nagels, want alles moet natuurlijk wel goed te zien zijn. Ik heb besloten het filmpje niet op youtube te plaatsen, omdat het filmpje super lelijk geworden was...

Zelf doe ik niet echt iets met Valentijnsdag, voor mij is het een dood normale dag :p. Ik heb er wel een nail art voor gemaakt, omdat ik het leuk vind voor als er iets speciaals is daarbij een nail art te maken. Vandaar een Valentijnsdag nail art.

Wat heb ik gebruikt?
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
- Zwarte striper
- Licht roze nagellak
- Rode striper
- Glitter nagellak

Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Als eerst heb ik mijn pink wit gelakt en al mijn andere nagels roze. Vervolgens heb ik op mijn middelvinger en pink een glitter nagellak aangebracht. Op mijn wijsvinger heb ik zwarte kleine en grote stippen gezet en onder in mijn nagel een rood hartje. Op mijn ringvinger heb ik hartjes gemaakt met zwarte en met rode nagellak. Oefen eerst op papier hoe je een hartje moet maken en dan pas doe je het op je nagels. Op mijn duim heb ik het ''boter kaas en eieren'' spel gemaakt, maar dan met hartjes en met kruisjes.


Op de foto hierboven zie je hoe mijn nagels eruit zien. Ik heb als basislak een mooie licht roze kleur van P2 gebruikt. Persoonlijk vind ik mijn duim het mooist gelukt. Mijn ringvinger had ik een stuk of 4 keer opnieuw gedaan, elke keer ging er namelijk weer iets mis bij het filmen...

Hoe vinden jullie mijn nail art geworden? En wat doen jullie met Valentijnsdag?