NAIL ART | Vintage roses

Ik kan me nog herinneren dat een van mijn eerste nail art's op mijn blog ook zo een soort nail art was, maar dan met de kleur blauw. Het waren rode rozen op mijn nagels. Super leuk om terug te zien wat je ''vroeger'' op je nagels had. Vandaag heb ik zo een soort nail art voor jullie.


Voordat ik ga beginnen met uitleggen hoe ik deze nail art gemaakt heb vertel ik eerst even wat ik allemaal gebruikt heb :).

Wat heb je nodig?
- Roze (het liefst licht roze)
- Groen (het liefst ook een lichte kleur groen)
- Wit (striper)
- Koraal kleur
- Rood (striper)
- Dotting tool (daar kun je stipjes mee zetten)
- Dunne kwast

Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Als eerst lak je al je nagels roze. Dit doe je met een licht kleur roze en door 2 laagjes op al je nagels aan te brengen. Laat het even 10 minuten drogen voor dat je verder gaat. Zodra je 10 minuten gewacht heb zet je op je pink en ringvinger met een witte striper verticale strepen. Dus strepen vanaf je nagelriem recht naar boven (wat je ook ziet op de foto hier onder). Vervolgens pak je je dotting tool en doe je daar een beetje witte nagellak op en zet je stippen op je wijsvinger.

Op je duim en middelvinger ga je kleine roosjes maken. Kijk eerst hoeveel rozen er ongeveer passen op je nagel. Ik heb bij mijn middelvinger in het begin 2 stippen gezet, omdat ik dacht dat dat genoeg was maar later kwamen er nog 2 bij. Je laat dan de stippen even drogen. Vervolgens pak je je rode striper en plaats je die in het midden van het rondje en maak je de letter C. Het hoeft niet een perfecte letter C te zijn, maar als het maar een beetje de vorm ervan heeft. Daarna zet je nog een streepje tegenover de letter C. Aan de zijkant van de rozen maak je een groen blaadje. Dit doe je door een dun kwastje te pakken en daar groene nagellak op te doen en vervolgens aanbrengt op de plek waar je een blaadje wilt hebben.


Alleen nog een top coat erover en klaar!

Hoe vinden jullie deze nail art geworden?