Swatch | Sally Hansen - Jungle Gem

Als ik geen tijd hem om een nail art te maken kies ik altijd een leuk kleurtje uit. Ik kan er niet tegen om mijn nagellak 2 weken te dragen, na 1 week gaat mijn nagellak er sowieso af. Aangezien ik het ook niet fijn vind om zonder nagellak te lopen moet ik wel 1 kleurtje dragen. Deze week heb ik een kleurtje op van Sally Hansen! Benieuwd naar de kleur? Lees snel verder.
Ik weet niet waarom deze foto heel raar is geworden? Maar goed, het lakje heet Jungle Gem.Dit is een van mijn favoriete nagellak kleuren van Sally Hansen. Dat kan ik makkelijk zeggen aangezien ik maar 2 Sally Hansen nagellakken heb haha. 


Het lakje van Sally Hansen geeft al een glimmend effect van zichzelf. Ik heb er nog een extra top coat over gelakt. Dus daardoor is deze extra glimmend. Dit lakje lakt echt super fijn, want de kwast van dit lakje is echt super fijn en dekt al binnen 1 keer. 

De foto's van dit artikel zijn een beetje raar geworden. Ik heb echt geen idee hoe dat komt, misschien was de belichting niet goed? Of is er iets anders.... Maar de foto van de swatch van mijn nagels is wel weer mooier...

Hoe vinden jullie deze kleur?