Filmpje | Vlog - Parijs

Zoals misschien een paar van jullie al eerder hebben gezien/gelezen op mijn blog ben ik met mijn klas naar Parijs geweest. Daar had ik veel foto's gemaakt en natuurlijk ook gefilmd. Ik had al een apart artikel met een paar foto's die ik heb genomen in Parijs (klik op de zin om naar dat artikel te gaan). In Parijs heb ik dus ook gefilmd en met de stukjes film heb ik dus een vlog gemaakt.
Ik heb de eerste 3 dagen gefilmd  en van de eerste 2 dagen heb ik een vlog gemaakt. In totaal waren we 4 dagen in Parijs waarvan dag 1, ernaar toe gaan en dag 4 gingen we weer terug naar Nederland. De derde dag waren we in Disney, daar heb ik ook gevlogd maar besloot ik het filmpje niet op YouTube te plaatsen. Omdat ik het filmpje niet zo bijzonder vond, haha. Het begin plaatje van dit artikel is wel genomen in Disney land :)

Dag 1:


Dag 2:


Kun je het filmpje niet via mijn blog kijken?
Filmpje 1, Dag 1 Parijs
Filmpje 2, Dag 2 Parijs


Bekijk de filmpjes in HD voor een mooier beeld!

6 opmerkingen

 1. Parijs is mooi hé? Vooral als het zonnetje lekker schijnt! Welke lenzen gebruik jij precies voor je foto's? B.v. die van je nagellakjes? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Parijs is zeker mooi en inderdaad vooral als de zon schijnt :) Ik heb een Tamron lens, de 18-200 MM voor een Nikon camera!

   Verwijderen
 2. Oh ja, je hebt echt een mooie lay-out

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Parijs mooi, vooral als de zon schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)