Favorite | Lente nagellak
Wat houd ik toch zo erg van de zomer/lente! Niet alleen omdat het dan ook lekker weer is en omdat je dan leuke rokjes aan kunt doen en mooie korte broeken! Maar ook omdat je kan gewoon hele vrolijke nagellak kleurtjes op je nagels kunt lakken. Natuurlijk kan dat ook als het winter is, maar het is toch leuker met de zomer/lente. Aangezien je dan ook meer een lente/zomer gevoel heb :). In dit artikel vertel ik jullie welke nagellak kleuren mijn favoriete lente kleuren zijn.Mint kleuren zijn elke seizoen welk mijn favoriete kleuren. Ik heb wel verschillende soorten mint kleuren in mijn nagellak stash staan bijvoorbeeld hele donkere mint tinten en hele felle kleuren. In de herfst draag ik niet zo snel hele felle/neon kleuren. Mijn twee favoriete mint kleuren in de lente/zomer zijn van:
- Trind - Caring Color Minty Mojito (CC189)
- China Glaze - Highlight of my summer


Naast mint kleuren houd ik ook heel erg van licht roze en lila kleuren. Ik heb niet alleen deze 3 licht roze/lila kleuren in mijn stash staan, maar dit zijn wel een paar van mijn favorieten.
- Essence, Free Hugs
- China Glaze, Light As Air
- Catrice, Meet Me At Coral Island

Welke kleuren vinden jullie mooi in de lente?