Nail art | Pineapple (pop art)


In een van mijn vorige artikels hadden jullie een swatch voorbij zien komen van een lakje van China Glaze. Daarbij had ik een nail art bedacht. Vandaag laat ik jullie de nail art zien, ook vertel ik hoe ik deze gamaakt heb. Benieuwd hoe mijn nail art eruit ziet? Lees dan snel verder :)

Wat heb je nodig?
- Blauwe nagellak
- Groene nagellak
- Gele nagellak
- Zwarte nagellak
- Kwastje
- Dotting tool

Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Als eerst lak je al je nagels met een blauwe kleur. Laat je nagels goed drogen. Vervolgens maak je een halve ovaal op je nagel. Maak hem niet te klein en te dik, maar probeer hem zo lang mogelijk te houden. Let op er moet nog wel ruimte over blijven voor blaadjes. Laat het gele gedeelte goed drogen en pak dan een zwarte striper/kwastje en zet een zwarte streep aan de buitenkant van het gele deel. Daarna maak je ruitjes binnen in het gele deel. Probeer de zwarte streepjes niet te dik te maken, anders dan passen er geen stipjes meer tussen. Het maakt trouwens niet uit dan je niet precies het zwarte randje om het gele deel gekregen hebt. Dat geeft juist een mooier effect. Zet dan aan de binnenkant van de ruitjes, zwarte stipjes.

De bovenkant van de ananas, daar moet je groene takjes ''tekenen''. Probeer een felle kleur groen te gebruiken, want dat geeft dan weer zo een pop art effect. Alleen een top coat en klaar :) Hieronder nog een paar foto's van mijn nagels:Wat vinden jullie van deze nail art?