Nail art | Pokémon + Pickachu


Ik was even aan het nadenken hoelang ik al geen nail art had op mijn nagels (en blog). Dat is echt al een hele tijd geleden. Het kwam omdat ik het druk had met school (SE week) en andere dinguh. Wil je weten hoe mijn nail art eruit zien? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?
-
Gele nagellak
- Rode nagellak
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
- Licht rode nagellak
- Striper
- Dotting toolHoe maak je deze nail art?
Zorg er eerst voor dat je al je nagels gelakt heb met een base coat en dat je nagels droog zijn. Vervolgens lak je je pink, ringvinger, middelvinger en wijsvinger wit. Wacht tot je nagels droog zijn. Dan lak je tot de helft van je witte nagel met een rode kleur. Dus zo:
Het hoeft niet perfect zoals je op de foto ziet. Het maakt niet uit als je rode nagellak niet helemaal recht is.
Als het rode stukje droog is zet je in het midden een zwarte rechte streep, met je striper. Vervolgens in het midden van je zwarte streep zet je een grote stip met een grote dotting tool. Als de zwarte stip droog is, zet je een kleinere witte stip weer in het midden van de zwarte stip. Dan ben je klaar.

Voor je pickachu nagel heb je een gele nagellak kleur nodig. Je maakt dan een half rondje aan de onderkant van je nagel. Vervolgens probeer je een oortje te maken die recht naar boven staat en een oortje meer aan de zijkant. Je laat het goed drogen. Dan zet je 2 zwarte stippen (ogen). Het neusje maak je door een soort van driehoekje te maken. Het hoeft niet een perfecte driehoek te zijn. Verder zet je aan de zijkant van het gezicht van pickachu een stip met de licht rode nagellak (dit doe je aan beide kanten van het gezicht). Het oortje wat het meest omhoog steekt lak je nog een zwart stukje bovenaan.

Alleen nog een top coat, en klaaaaaar!Toen ik bezig was met het maken van foto's van mijn nagels was er de hele tijd een vlieg die heel irritant aan het rond zoomen was. Hier een hele speciale foto van de vlieg haha:
Wat vinden jullie van deze nail art?