Favorite | Black NailpolishIk heb bijna nooit een hele Engelse titel is mij opgevallen, maar ik vond het lelijk in het Nederlands staan haha. Dit lakje is al een hele tijd mijn favoriete zwarte nagellak kleur.
Waarom is dit mijn favoriete zwarte nagellak? Omdat hij binnen 60 seconden droogt! En ook heel snel dekt. Normaal haat ik het aan foto's al het complete onderwerp er niet opstaat, maar deze keer staat het ''puntje'' van het nagellak flesje er niet op...

 Het gaat er bij deze foto om dat er staat dat deze droogt binnen 60 seconden. Eerst geloofde ik het niet, maar mijn nicht vertelde dat hij inderdaad super snel droogt!


Het enige min puntje is dat deze niet verkrijgbaar is in Nederland. Dat is echt super jammer, aangezien Manhattan nog veel meer leuke kleurtjes heeft. Alle kleuren van Manhatten drogen binnen 60 seconden. Daarom is het ook en van mijn favoriete nagellakken. Manhattan nagellak kun je onder andere kopen bij de DM in Duitsland.  

Wat is jullie favoriete zwarte nagellak?