Review | 2X bumper cases


Goedemorgen, vandaag heb ik een review voor jullie over 2 iPhone bumpers. Het zijn 2 roze bumpers voor de iPhone 4S, maar je heb ze natuurlijk ook voor andere iPhone's. Ik heb een roze hoesje, en een roze hoesje met een doorzichtig stukje erin. Deze hoesjes komen van de webshop iphone2day klik op hun naam, om naar de webshop te gaan. Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder :)
Zoals ik al vertelde (en in de titel te zien is) heb ik 2 hoesjes gekregen, waar ik een review over mocht schrijven. Op de foto hierbeneden kun je het verschil zien qua kleur tussen de beide hoesjes. Je ziet dat het bovenste hoesje helemaal roze is, en het hoesje daaronder heeft een doorzichtig binnenstuk. 
Het verschil tussen de hoesjes valt niet echt heel erg op vind ik. Misschien als je er helemaal op let, maar als ik super snel kijkt valt het niet echt heel er op. 

Zo ziet het rode hoesje eruit van de achterkant. Heel handig, want met een bumper is het zo dat het hoesje om je iPhone zit
en niet aan de achterkant. Dat geeft wel een prettig gevoel, want met deze bumper zit hij ook goed om mijn iPhone heen. 

Dit is dan het hoesje met het doorzichtige binnenstuk.


Het handige aan deze bumpers is zo dat de volume knopjes, zit een knopje in de bumper zodat je makkelijk het geluid harder en zachter kunt zetten en ook, omdat dat makkelijker gaat voor het gebruik. Het knopje om je telefoon op stil te zetten of op geluid heeft dat dan weer niet, maar dat is alleen een kwestie van het knopje omhoog doen. 

Het knopje om je iPhone te vergrendelen heeft net zoals de volume knopjes ook zo een knopje in de bumper zelf. Het handige aan een bumper is ook, wanneer je een foto wilt maken in het donker je de flits makkelijker kunt gebruiken. Bij een ander hoesje is het namelijk zo dat je dan een wit effect door de foto krijgt, door het hoesje. Bij een bumper is dit niet zo het geval. 

Deze MobiGear iPhone bumpers en in totaal ruim 2500 andere iPhone hoesjes kan je bestellen bij de webwinkel iPhone2Day.nl. Kijk op hun website voor alle iPhone accessoires!

Wat vinden jullie van deze bumpers?

7 opmerkingen

 1. Super, vooral de kleur is ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op zoek naar een iPhone hoesje om je iPhone echt uniek te maken? Dan ben je bij iPhonehoesjes.nl op de juiste uitgekomen want iPhonehoesjes.nl beschikt over een enorm assortiment aan hoogwaardige iPhone hoesjes waar jij uit kunt kiezen. Omdat wij van mening zijn dat iedereen voldoende keuze op het gebied van iPhone hoesjes moet hebben, bieden wij honderden verschillende iPhone hoesjes aan waar ook jouw toekomstige iPhone hoesje tussen moet zitten. Zo kan jij je onderscheiden van alle andere iPhone bezitters doordat jij een uniek en bijzonder iPhone hoesje bezit!

  Behalve dat jij dan de bezitter van een uniek iPhone hoesje bent, bescherm jij je waardevolle iPhone ook nog eens tegen veel verschillende vormen van schade. Val- en stootschade is een veel voorkomende vorm van schade waar veel iPhone bezitters last van hebben. Met een iPhone hoesje kan jij ervoor zorgen dat jij hier minder snel last van hebt. Onze iPhone hoesjes zorgen er namelijk voor dat de kans op een barst in je scherm een stuk lager is dan wanneer jij geen iPhone hoesje zou gebruiken. Dit scheelt je op jaarbasis behoorlijk wat geld wat jij vast wel aan iets beters kan uitgeven!

  http://www.iphonehoesjes.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maak zelf ook gebruik van een bumper voor mijn iPhone vijf. Vind deze er overigens erg leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)