Swatch | Orly - SynchroDit lakje heb ik echt al super lang niet op gehad. Ik weet eigenlijk niet waarom ik deze kleur niet zo vaak draag, ik denk eigenlijk omdat ik nog 87878436 ander kleuren heb waar ik uit kan kiezen. Wel vind ik dit echt een super mooie aparte kleur. Benieuwd naar de swatch? Klik dan hier beneden op meer lezen, of op de titel van dit bericht.Dit lakje heet Synchro en is van Orly. Het is een duogroom lakje, ik heb niet veel duogroom lakjes in mijn stash staan. Het zijn namelijk niet echt mijn favoriete soorten nagellakken, maar wel vind ik het leuk om af en toe op mijn nagels te hebben. 

Het zijn eigenlijk 3 kleuren in 1 kleur. Op deze foto hierboven heb ik 2 laagjes op mijn nagels. Heel erg dekkend is deze kleur niet, want als ik de foto met flits zou hebben genomen had je mijn nagels er doorheen gezien. 


Zoals ik al zei heeft deze kleur eigenlijk meerdere kleuren in 1 kleur. Dus hier een close-up foto van de nagellak kleur. 

Wat vinden jullie van deze kleur?