Review | 3X iPhone caseIn dit artikel heb ik een review voor jullie over 3 verschillende iPhone hoesjes. En ja, op de foto zijn er 4 te zien, maar over de ''4e'' schrijf ik een andere keer een review. Dit is het eerste hoesje. Het is een houten iPhone hoesje. Ik vind hem echt super handig en mooi. Ook beschermt dit hoesje mijn iPhone goed, aangezien het een ''hard'' hoesje is. Bij dit hoesje heb ik een veilig gevoel, alsof mijn iPhone dan niet in 1 keer stuk valt. En nu komt mijn karma...Vaak is het bij een ''hard'' hoesje zo dat de binnenkant ook hard is. Gelukkig is bij dit hoesje de binnenkant lekkuuuur zacht. Zo voorkom je dan krassen op de achterkant van je iPhone.


Verder heb ik ook nog een witte iPhone bumper. Deze is precies hetzelfde als een van mijn andere bumpers, maar dan is deze wit van kleur. Ik vind deze bumper echt heel erg fijn om mijn iPhone voelen. Als ik niet weet welk hoesje ik moet dragen, dan pak ik snel dit hoesje. Ook is het vergrendel knopje goed beschermt en drukt snel in. Het is niet zo dat ik met moeite mijn iPhone vergrendeld krijg.


Als laatst heb ik nog een ander wit iPhone hoesje. Dit is een mat hoesje. Ik vind dit echt een handig hoesje alleen beschermt deze niet super goed. Ik denk dat als je je telefoon 1 keer goed laat vallen dat er dan een barst in zit. Dus zo beschermend is dit hoesje niet.


Het hoesje is echt super dun dus makkelijk mee te nemen in je zak. Als je ergens heen moet. Alleen wel oppassen dat je je telefoon niet laat vallen! Op de foto zien jullie trouwens een 4e hoesje, maar over dat hoesje zien jullie later nog een review over!

PS; Kenden jullie de webshop iphonehoesjesfabriek.nl al?