Tip | makkelijk nagellak swatchen
Heb je dat ook wel eens? Dat je dan niet echt weet welke kleur je op je nagels wilt hebben of dan weet je niet precies hoe een kleur eruit ziet op je nagels. Zelf heb ik 2 nagellak rekken helemaal vol staan met nagellak. Dan is het vaak lastig voor vriendinnen (en voor mezelf) om een kleurtje uit te kiezen als je soms niet weet hoe deze eruit ziet op een/je nagel. In dit artikel dus een hele makkelijke en leuke tip!


Wat ik gebruik zijn nagelwielen. Toen ik deze zag op Ebay had ik eerst geen idee voor wat een nagelwiel bedoelt was. Aangezien ze niet super duur zijn had ik er meteen een paar besteld. Ik had een keer ergens op een blog dit idee voorbij zien komen en ik wilde het ook doen, omdat ik echt super veel nagellak heb en het echt een handig idee is.


Wat voor idee is het? Als je zo een nagelwiel voor je neus heb liggen dat je vervolgens de nummertjes opschrijft aan de onderkant van de ''nagel''. Volgens mij op elke nagelwiel die wordt verkocht zijn er 18 van zulke nagels. In het midden van de wil zet je dan een nummer van welk nummer je de wiel wilt geven :p. Zodat je hem later makkelijk kan terug vinden als je het op gaat schrijven op het blaadje. Het is dan zo dat je een blaadje moet pakken en daar het nummertje op schrijft die je in het midden op heb geschreven van de nagelwiel. Zodat je hem later dan makkelijk kan terug vinden. Bij elk ''klein'' nummertje wat je heb opgeschreven schrijf je dan op welk nagellak merk het is en welke naam van het nagellak merk!

Waar kun je nagelwielen kopen? 
Ebay - prijs is 1,86 euro voor 10 nagelwielen, klik hier (gratis verzendkosten ).