Review | Switcheasy eclipse caseHoi allemaal, ik heb vandaag een review voor jullie over een iPhone hoesje  voor de iPhone 4/
s (de switcheasy eclips) die ik afgelopen week gekregen heb voor mijn blog om een review erover te schrijven. In dit artikel laat ik jullie onder andere foto's zien van het hoesje en ga ik vertellen wat ik vind van het hoesje. Ben je benieuwd naar de foto's en het hoesje klik dan op meer lezen!


Op de foto hierboven kun je zien welke accessoires ik bij het hoesje gekregen heb(die in de verpakking zaten). Je ziet bijvoorbeeld en standaard die trouwens heel handig is, en ook 2 bescherm stickers voor op je iphone. Waar dan ook iets bij zit waarmee je de sticker kunt aanbrengen, zo voorkom je dan van die bubbels. Super handig dus!

Ik heb onder andere een standaard gekregen die heel handig is, maar alleen gebruikt kan worden met de telefoon in het hoesje zelf. Ik heb geprobeerd mijn telefoon met andere hoesjes in het standaard te krijgen, maar dat kon niet. Het hoesje met mijn telefoon viel dan uit het standaard. Dus het standaard is alleen bedoelt voor het Eclipse hoesje. Wel is het echt super handig als je aan het facetimen bent, dan hoef je niet steeds je telefoon vast te houden.

Op de 2 foto's hierboven zie je dat er dopjes zitten bij mijn plug in, en het gedeelte waar ik mijn iPhone in oplaad. Deze dopjes beschermen tegen stof en andere vieze dingen, zodat er dan niks in je iPhone komt. Super handig! Maar wel lastig, als je bijvoorbeeld muziek wilt luisteren en dan weet je niet waar je de plug-in moet bewaren.

Ook zat er nog iets bij voor bij je docking station, maar aangezien het niet in mijn hello kitty docking station past kan ik er niet echt iets over vertellen, haha.Hier nog een foto van mijn telefoon met het hoesje. Wel moet ik nog vertellen, dat het hoesje echt heeeeeeeeeeeeeel irritant is om van je telefoon te krijgen (en ook om hem erom te doen). Voor de rest is er niks slechtst aan t hoesje. Dus dat is wel een minpunt.


Ook handig zijn de volume knopjes, dat je daar dan nog zo'n knopje in het hoesje hebt.

Wat vinden jullie van het hoesje?
Neem btw ook een kijkje op hun webshop, klik hier! Voor dit hoesje, klik hier