Mijn naakte nagels

De laatste keer dat ik zo een artikel heb geschreven is al van het begin van 2014. Ik weet nog dat ik het artikel schreef, haha. Inmiddels zijn we al bijna 6 maanden verder! Dus werd het weer eens tijd voor een ''mijn naakte nagels'' artikel. Ben je benieuwd hoe mijn nagels eruit zien zonder nagellak? Lees dan verder.
Eigenlijk vind ik het best spannend om te laten zien hoe mijn nagels eruit zien, omdat ik ze nogal geel vind! ''Dan moet je je nagels maar niet zo vaak lakken'', dat krijg ik wel eens te horen. Ik lak mijn nagels dus echt niet zo vaak. Ik lak mijn nagels 1 keer in de week, meestal op de zondag, want dan heb ik nog tijd.Het ergste van mijn nagels is alleen dat ze geel zijn. Mijn nagels zijn daar in tegen echt super dik, en breken niet zo snel! Dus dat is wel een pluspunt :)

Hoe zien jullie nagels eruit?