Swatch | Rimmel London Pro - 323, Riviera red


Wat ben ik blij dat ik bijna vakantie heb, want ik heb het deze periode super druk met school. Vandaar dat ik amper tijd heb voor een nail art! Ook weet ik niet wat voor nail art ik kan maken (omdat ik geen tijd heb om na te denken, hahah). Vandaar in dit artikel een swatch over een rood kleurtje van Rimmel!
Dit lakje heet Riviera red, nummer 323. Als ik mijn nagels met de kleur rood wil lakken, pak ik al snel dit lakje van Rimmel. Ik heb ook wel rode kleuren van o.a Catrice, China Glaze, maar deze van Rimmel vind ik super fijn!Het kwastje van het lakje is super fijn, omdat hij je nagels in 1 keertje goed dekt. Ook droogt dit lakje heel erg snel, en blijft lang op je nagels zitten. Of hij daadwerkelijk 10 dagen goed blijft zitten? Dat weet ik niet! Zo lang heb ik het lakje niet op mijn nagels gehad.

Wat vinden jullie van de kleuren van Rimmel?