Nail art | Fan brush


HOI! Ik heb ein-de-lijk weer een nail art voor jullie. Volgens mij is het niet eens zo lang geleden dat ik een nail art heb gepost, maar voor mijn gevoel wel. Ik heb hier thuis, in mijn kamer, een setje liggen met allemaal nail art kwastjes. Waaronder ook een fan brush, waar ik vandaag een nail art van heb! Benieuwd hoe deze nail art eruit ziet? Lees snel verder!

Wat heb je nodig?
-
2 kleuren nagellak (ik heb gekozen voor 2 pastel kleuren)
- Zwarte nagellak
- Fan brush
- Top coat

dit is een fan-brush


Hoe maak je deze nail art?
Als eerst lak je al je nagels met een base coat. Zodra de base coat droog is lak je je nagels met een van de 2 kleurtjes. Ik heb het zo gedaan dat ik 2 van de 5 nagels met een andere kleur heb gelakt. Dus om en om. Als je dat gedaan heb moet je wachten tot je nagels GOED droog zijn. Als je nagels echt helemaal droog zijn kan ''het echte werk'' beginnen!


Je laat een druppel zwarte nagellak vallen om een blaadje. Pakt je fan brush en gaat er alleen met de puntjes in. Zorg dat het niet te veel nagellak wordt, op je fan brush. Als je dat heb gedaan dan ga je over je nagel heen. Dat doe je dan tot je nagel goed zwart is, natuurlijk moet je ook de onder kleur nog zien! Dat doe je dan bij elke nagel. Klaar? Alleen nog een top coat! Dan ben je echt klaar! :)
Hoe vinden jullie deze nail art?