Review | Color switch case


Misschien kennen jullie het nog niet? Waarschijnlijk wel! Een sticker om op jouw telefoon te plakken. Zo heeft jouw telefoon een hele andere kleur en ziet er een stuk vrolijker uit! Dat is toch super cool? En als je het zat bent met een bepaald soort sticker kun je hem er zo afhalen! Vandaag een review over een color switch case, klik hier voor de pagina naar allemaal leuke colorswitch hoesjes :)


Wat ben ik toch super blij met dit hoesje! Hij is echt super cool en al helemaal omdat er een sticker bij zit die bij het hoesje past. De sticker zelf is gemakkelijk aan te brengen op je telefoon (gemakkelijk op te plakken). Er zijn ook andere van zulke color switch hoesjes dat je de achterkant ook kan plakken met een sticker. Dat is dan ook leuk, maar een nadeel daarvan is is dat je telefoon dan niet zo beschermt is.Bij deze sticker heb ik dan wel zo een ''hard'' hoesje! Dus dat is dan wel handiger en geeft me ook een fijner gevoel, stel dat ik mijn telefoon laat vallen.Op de foto's hierboven zie je een paar close-up beelden van de sticker op mijn telefoon en van het hoesje. Zoals je kunt zien zit de sticker prima om mijn telefoon heen. Je kunt de sticker gewoon over jouw eerste sticker heen plakken (met eerste sticker bedoel ik zo'n screenprotector). Alleen als je de sticker van colorswitch eraf wilt halen, is het wel echt irritant om die ook nog los te krijgen van de screenprotector!

(ik irriteer me aan deze foto, omdat mijn telefoon er niet helemaal op staat, maar ik kon een andere foto maken, omdat het licht toen niet meer zo mooi was hahaha). 

Colorswitch hoesjes kun je onder andere kopen bij deze webshop, klik hier!
Klik hier voor dit hoesje!