Nail art | ombre & heart


Hallo allemaal! In dit artikel heb ik weer een nail art voor jullie! Ik was afgelopen week bij mijn nicht in Duitsland en altijd als we elkaar zien doe ik haar nagels haha :) Deze keer heb ik dat dus ook gedaan. Benieuwd naar de nail art? Lees dan snel verder.
Wat heb je nodig?
- 2 kleuren, een lichte kleur en een donkere kleur (ik heb een licht roze en een donker roze)
- Spons (als het een grote spons is een schaar, om hem kleiner te knippen)
- Dotting tool of een tandenstoker
- Een donkere kleur om een hartje te maken

Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Als eerst lak je al je nagels met een base coat en wacht tot je nagels droog zijn. Je lakt al je nagels met 1 kleur, het liefst een lichte kleur. Ik vind het ombre effect mooi met een licht roze kleur en een donker roze kleur, maar dat is mijn mening. Dus kies kleuren die jij zelf mooi bij elkaar vindt staan :). Als je nagels droog zijn pak je een spons en doop je het puntje van de spons in de donkere nagellak kleur. In dit geval, de donker roze kleur en dept het op een papiertje en vervolgens op je nagels. Na even 30 seconden wachten lak je meteen een top coat erover. Klaar! 

En om je nagels extra leuk te maken kun je er altijd nog leuke figuurtjes bij tekenen. Mijn nicht wilde zelf hartjes. Dus dat heb ik bij haar gedaan, met een tandenstoker. Eerst even op een blaadje oefenen en klaar!
Wat vinden jullie van deze nail art?