Swatch | P2 - cute girlVaak kijk ik nooit naar de naam voordat ik een kleurtje op mijn nagels doe, maar deze keer vond ik de naam te grappig om hem op de doen. Eigenlijk is er niks grappigs aan, maar aan gezien het lakje ''cute girl'' heet en ik niet schattig ben dacht ik ''ok deze doe ik op''. Hahaha, dus vandaag een swatch van het lakje cute girl.
Wat vinden jullie van deze kleur?Echt jammer dat mijn eerste foto niet zo scherp is en deze foto ook niet. Soms zijn mijn foto's echt scherp, maar soms.... Nja goed, het is een lakje van P2. Ik vind deze lakjes van P2 echt een van de fijnste nagellakken, aangezien je geen top coat hoeft te gebruiken, want deze laat zo een shine finish achter :p. Het kwastje is ook fijn, want met 2 laagjes is je hele nagel al gelakt. Het ligt natuurlijk ook aan de kleur die je gebruikt, want sommige kleuren zijn donker dan een andere kleur.

Ik vind dit meer een nude kleurtje, want het heeft ongeveer dezelfde kleur als mijn huid. Nee niet zo roze als mijn huid, maar toen ik het kleurtje op had dacht ik meer dat het een nude kleur was.