Favoriete| (gratis) fotografie apps


Ik ben altijd wel benieuwd naar de app's die door bloggers worden gebruikt en al helemaal als het gaat om
fotografie app's! Dus ben je benieuwd naar de app's die ik veel gebruik? En in het speciaal om mijn foto's mee te bewerken, lees dan gauw verder :)

Jullie zullen waarschijnlijk wel een aantal app's herkennen van mijn What's on my iPhone 4s filmpje. In dit artikel laat ik 3 van mijn favoriete app's zien, dus de app's die ik heel erg vaak gebruik.

Room for thought
Elke dag op een random moment krijg je een pop-up van deze app binnen. Als je op de app heb geklikt dan verschijnt er een animatie filmpje van circa 10 seconden. Vervolgens heb je 3 seconden de tijd om van camera te switchen (voor of achter camera). Na de 3 seconden kun je een filter kiezen. Ook kun je instellen of jouw afbeelding prive is, of openbaar. Super leuke app! Zeker een aanrader.

Rhonna
Deze app is zoooooo leuk. En zeker om er gewoon mee te ''spelen''. Er zitten zoveel leuke icoontjes in de app! Ook kun je teksten toevoegen en leuke plaatjes etc. Deze app is gewoon gratis! Met deze app heb ik ook een van mijn laatste instagram foto's mee bewerkt (instagram = @pliese). Dit is ook echt een aanrader.

Cam meAls laatst heb ik nog een hele handige app. Hiermee kun je namelijk selfies/foto's met vrienden maken zonder hem op een timer te hoeven zetten, maar met een handbeweging! Eerst houd je je hand voor de camera, vervolgens maak je van je hand een vuist en wordt er een foto genomen. Heel erg handig dus! Deze app is ook gratis, en een aanrader :)

Wat zijn jullie favoriete app's?