Oeps! Mijn blogverjaardag vergeten...

Hoi allemaal! Ik zit deze week lekker druk in mijn SE (School examen) week. Heel erg leuk allemaal, nee. Door al dat leren ben ik helemaal vergeten dat mijn blog al twee jaar ''bestaat''! Ik was afgelopen vrijdag op een verjaardag, toen liep er iemand naar me toe en begon over mijn blog en stelde de vraag ''hoe lang bestaat jouw blog eigenlijk al?''. Ik was toen lang aan het nadenken en dacht ''*@$^$% hij is pas 2 jaar geworden''. 8 juni, dan is mijn blog jarig, noooooit meer ga ik dat vergeten!
De tijd gaat zo snel, ik weet nog dat ik mijn aller eerste artikel schreef! Het was ook nog in de avond, rond half tien. Ik was er super trots op, en al helemaal toen dezelfde avond enchantra mijn bericht retweet had. Die zelfde avond had ik al rond de 265 bezoekers. Maar daarna daalde het een beetje, want de bezoekers kwamen omdat enchantra iets had getweet/retweet. ''Vroeger'' alsof het eeuwen terug zijn, maar ik praat over twee jaar terug haha publiceerde ik per dag 2 a 3 artikels op één dag! Waarom? Ik heb echt geen idee, en vervolgens een week niks. Echt heel erg suf, maar ach....

Ook kan ik het me nog goed herinneren dat ik mijn aller eerste blog pakketje kreeg! Die kreeg ik van Fashionchick. Ik was er zo ontzettend blij mee, en al helemaal omdat het de eerste keer was dat ik iets kreeg voor mijn blog terwijl ik mijn blog niet zo lang had! Haha, ook was ik elke dag al blij met 50 bezoekers op mijn blog. Terwijl ik nu de afgelopen dagen echt heel erg veel bezoekers heb (900, 714, 760 etc). Nog eventjes en dan heb ik de 100.000 bezoekers gehaald! 
Grafiek van Blogger-paginaweergaven
Dit is een ''screen print'' van het tijdstip 1330 in de middag
Ik ben echt heel erg blij dat ik begonnen ben met bloggen, soms post ik niet heel erg veel maar dat komt omdat ik het heel erg druk heb met school. Er staat sowieso één keer per week een nieuw artikel, nu ik mijn se week heb. Als die is afgelopen post ik meer! Sorry voor zo'n kort artikel, zonder ''annalies nails bestaat twee jaar - nail art''.. Ik ben nu (op het moment dat ik dit artikel schrijf 15-06-2014 20:19) wiskunde nog even aan het doornemen, aangezien ik morgen mijn wiskunde SE heb. Komt goed! Ik ga voor een 3 in het kwadraat :)

Zijn er nog bepaalde artikels die jullie willen lezen? Of filmpjes voor mijn YouTube kanaal :D