New | Sinful colors


Ik zie zo vaak op vele blogs de lakjes van SinfulColors langskomen! Deze kon je eerst niet kopen in Nederland. Vaak in Amerika of online, maar nu zijn ze ook te koop bij de Kruidvat!
SinfulColors kon je altijd online kopen. Zelf koop ik wel vaak nagellak online, bijvoorbeeld de lakken van China Glaze. Maar tegenwoordig koop ik heel weinig nagellak, omdat ik gewoon geen plek meer heb! Mijn beide rekken zijn vol en mijn nail art kastje zit ook prop vol. Nu kon ik het niet laten om deze twee lakjes van SinfulColors te laten liggen!

De lakjes heten ''soul mate'' en ''folly''. Er stonden super veel lakjes in het schrap, maar ik had bij veel lakjes al het idee dat ik die kleur al had. Dus wilde ik ze niet meenemen. Er komt snel een swatch van deze twee mooie kleuren op mijn blog :)

De lakjes van SinfulColors zijn te koop bij de Kruidvat en kosten 1.99 per stuk!