Review | Mophie meeneem oplader


Hoe vervelend is het als je ergens naar toe gaat en je telefoon raakt leeg? Heel vervelend... Er zijn heel veel dingen die je mee kunt nemen, bijvoorbeeld je oplader of een hoesje waar een oplader inzit, maar misschien heb je pas een leuk hoesje gekocht? Vandaag heb ik een review over een super handige meeneem oplader: Vandaag heb ik een review over een super handige Mophie oplader, die ik heb aangeschaft via DressMyiPhone.nl!Verder zit er nog een handleiding bij, maar ik denk dat je dat niet zo zeer nodig hebt. Aangezien het product voor zich spreekt.

Dit is dan het product zelf. Op de foto zelf kun je niet zien/voelen hoe het aanvoelt, maar het voelt heel erg zacht aan haha. Deze meeneem oplader is net zo groot als 7/8 van je iphone. Dus dat is best wel groot, maar een pluspunt is dat deze niet zo zwaar is!
Ook kun je hem heel handig neerzetten als standaard. Zo kun je je telefoon ergens laten staan,  maar ik denk dat als je bijvoorbeeld in de bus zit. Je jouw telefoon niet ergens zo laat staan haha.Deze meeneem oplader heeft zelf ook een batterij. Er zit een kabel bij, die je zelf in je laptop moet stoppen of in iets anders met een usb ingang waarmee deze zich kan opladen. Als de oplader vol zit heeft deze vier groene puntjes:Ik ben deze meeneem oplader even wezen testen en heb ervoor gezorgd dat mijn telefoon helemaal leeg raakte naar de één procent. Heb mijn WIFI uit gedaan en heb alle apps afgesloten. Het duurde 1 uur en 50 minuten precies dat mijn telefoon op 100% was. De meeneem oplader zat toen op één groen puntje. Dus ik denk dat deze meeneem oplader voor ongeveer 150% batterij zorgt en dan plus je eigen 100% is dan 250%.

Deze meeneem oplader kun je kopen via de webshop dressmyiphone.nl en nu voor 39.95! Hij is in de sale :) Super handig voor op vakantie! Klik hier voor het linkje naar dit product.  Hij is alleen nog maar in het rood beschikbaar, en er zijn er nog maar een paar van.. Verder zijn er nog andere hele handige producten, klik hier!