Nail art | Konad stamping set + (SK.bakings)

Met mijn mooie schoolspullen op de achtergrond...

Heeeee allemaal! Na vele jaren heb ik eindelijk mijn Konad stamping set gevonden. Helumaahl onder t stof zat ie... haha nee. Maar ik was blij dat ik nog wist hoe ik deze moest gebruiken (aanbrengen op mijn nagels!).
Wat heb je nodig?
- Special stamping nail polish (witte kleur)
- Donker blauwe normale nagellak kleur
- Schraper
- Image plate van Konad (M61)
- Stempel
- Top coat

Hoe doe je dit?
Als eerst lak je je nagels met een base coat. Vervolgens met een kleur die jij leuk vindt. Ik heb voor een donker blauwe kleur gekozen van Sally Hansen. Je wacht tot deze goed droog is. Dan pak je je image plate erbij en lak je wat nagellak op het figuurtje dat jij wilt, op je nagels. Je schraapt het overige eraf met de schraper. Na dit, pak je snel je stempel en stempel je het figuurtje op de stempel. Dit doe je door de stempel op het plaatje te drukken en dan op je nagels! Dit doe je bij elke nagel en daarna een top coat en klaaaaaaaaar.


Hoe vinden jullie deze nail art?
Ps: Twee hele leuke meiden (Sanne en Kaiya) hebben een website! Zij houden zich vooral bezig met dingen bakken; taarten, cake's, koekjes etc. Op hun blog kun je dit stukje tekst ook terug vinden:
Ben je jarig, geef je een babyshower of wil je iemand spontaan verassen met een lekkere taart, koekjes of iets anders in die categorie; neem dan contact met ons op! 
sk.bakings
Ik zal hier even hun blog link achterlaten:
SK.bakings --> Klik hier op en zo ga je naar hun website! Neem dus alsjeblieft een kijkje op hun website! En als je vragen hebt kun je hen altijd mailen!