Guatemala | French manicure


Heeeee allemaal, ik schrijf dit bericht vanuit Guatemala, maar het kan zijn dat dit pas later gepubliceerd wordt. Ik chill hier namelijk in een internet cafe. Thuis (naja waar wij nu zijn) hebben we wel Wi-Fi, maar ik wilde gewoon een keertje in een internetcafe chillen (#yolo). Mijn nichtje (Samantha) had een schoolfeest en vroeg of ik mee wilde gaan. Tuurlijk wilde ik dat! Gewoon om even te weten hoe een schoolfeest hier is, maar ik had èèn probleem..Ik had mijn nagels niet gelakt, dus dat moest super snel gebeuren!


Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt voor het maken van deze nagels. Zelf had ik geen nagellak meegenomen uit Nederland, omdat ik daar niet heel erg aan had gedacht (¿ik denk niet aan nagellak?). Dus gelukkig had mijn tante nog nagellak.

¿Wat vinden jullie van mijn nagels?