Nail art | Meer dan 200000 bezoekers!


Hoi, ja weer een nail art zoals je al ziet op de foto. Deze nail art is niet moeilijk om te maken. Nee hij is echt niet moeilijk om na te maken! Ik beloof het :D Whooo ik ben over de 200.000 bezoekers op mijn blog :)
Wat heb je nodig?
- Lichte kleur nagellak (paarse kleur heb ik gebruikt, maar idk welke kleur jij leuk vindt)
- Witte nagellak
- Zwarte striper
- Een wat feller kleurtje

Hoe maak je deze nail art?
Zoals altijd begin je eerst met een base coat. Tenzij je wilt dat je nagels er heel geel en lelijk uit zien over een tijdje, gebruik je geen base coat, maar ik raad je toch maar aan een base coat te gebruiken ;) Na de base coat lak je je nagels met een lichte kleur. Ik heb een kleurtje van China Glaze gebruikt. Dan even wachten tot ie droog is. Daarna pak je jouw witte nagellak en maak je op je nagel twee grote lange strepen. Hoeft NIET perfect. Daarna pak je, je felle nagellak kleur en zet je in het witte deel een kleiner streepje met je felle nagellak kleur! Pak je een zwarte striper en zet je allemaal strepen naast het witte deel. Het hoeft niet perfect, het is mooier als je het random doet. Dan ziet het er rommelig en toffer uit (vind ik). Alleen nog een random zwart stipje in het midden van het roze streepje. En klaaar! Vergeet de top coat dan niet he :) 

Wat vinden jullie van deze nail art?