Swatch | China Glaze - light as air


Ik was laatst (laatst, uhm ja een tijdje geleden) tijdens de aardrijkskunde les mijn blog aan het bekijken met een jongen van mijn klas (ja je leest het goed, jongen). Hij vroeg ''waarom heb je alleen maar China Glaze nagellak op je blog?''. Oke, hij zei geen China Glaze, maar jullie snappen 'm wel! Mijn antwoord hierop was omdat ik China Glaze fijn vind. Dus vandaar vandaag weeeeeer een China Glaze swatch ;)


De reden waarom ik China Glaze zo fijn vind. Is omdat China Glaze heel snel droogt en dekt. Want als je naar deze kleur kijkt denk je ''ja dit worden weer 9 lagen lakken voordat deze gedekt is'', maar dat denk je dan fout, want deze dekt echt serieus binnen één laagje! Ja één laagje, echt waar. Daarom ''I love you China Glaze''.De naam van dit lakje is trouwens ''light as air''. Ik heb ook een nail art gemaakt met deze kleur als basis kleur!