Nail art | randomheid next level :p


Herfst, je merkt nu wel écht dat het herfst is. Want het regent veel (af en toe zon, AF EN TOE). Dus moet er ook een bijpassende nail art bij! :) Dit is volgens mij echt zo'n random nail art, want toen ik mijn nagels wilde lakken was ik inspiratieloos, zoals gewoonlijk ;p. 

Wat heb je nodig?
- Bruine nagellak
- Witte nagellak
- Blauwe nagellak
- Oranje tinten nagellak
- Velvet
- Dotting tool
- Spons
- Zwarte striper

Hoe maak je zo een nail art? 
Je lakt je duim, ringvinger en pink bruin. Daar zo je dan zo snel mogelijk velvet poeder over. Ik zal ooit nog wel een filmpje maken hoe je velvet aanbrengt op je nagels! Je wijsvinger lak je wit en je middelvinger lak je blauw. In het midden van je wijsvinger spons je een beetje gele nagellak. Je maakt met een bruine of zwarte striper een boom op je nagels. Het hoeft geen perfecte boom te zijn... Je zet vervolgens allemaal random stippen met de kleuren van de herfst. Op je middelvinger meng je de witte en blauwe nagellak zo krijg je een meng effect. En in het midden maak je een soort brug, en teken je onder twee vogels.


Hoe vinden jullie deze meest random nail art?

1 opmerking

  1. Ik vind hem erg leuk gemaakt! Je maakt altijd hele mooie foto's, misschien is het een idee om een keer een artikel te schrijven over de manier waarop jij foto's maakt + camera?

    Liefs, xNailartForYou

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)