New | Kamer spullen


Als je naar de ikea gaat, dan kom je echt niet terug met lege handen. Geloof me. Dus wat heb ik gekocht?
Ik heb zoveel notitieboekjes. Ik weet niet wat het is, maar ik vind notitieboekjes gewoon heel mooi?!?! Heel vaak vind ik het ook zonde om deze te gebruiken... Maar ik heb besloten nu een boekje te kopen, en deze ook écht te gebruiken! Dus maak kennis met mijn nieuwe to do boekje.

Ook heb ik een nieuwe bureaustoel gekocht, maar zonder de bovenkant. Haaaaha. Ik heb alleen de doos gepakt waar de spullen in zitten waar je het zitje op moet plaatsen. Dus het zitje heb ik nu niet... Maar mijn vader gaat deze nog ophalen (<3333). Heel slim ook van mij... Verder heb ik nog twee lampjes gekocht. Eén hele schattige, met een USB aansluiting. En ook een bureau lamp.

En mijn mooiste aankoop (:p). Drie hele coole plantjes:

Ik vind vooral het rechtse plantje heel erg mooi :) Omdat hij haar heeft (!??!?!) haha.