Nude | Yay or nay


Je merkt het al, het wordt kouder en Kerst komt dichterbij... Dus dat betekent dat er binnenkort al weer een leuke Kerst nail art online staat op mijn blog! Maar wilde ik daarvoor een keer iets anders op mijn nagels, iets wat ik nog nooit eerder op heb gehad als kleurtje. Namelijk: nude nagellak.


Als ik heel eerlijk ben, vind ik het een hele mooi kleur! Het is ook echt nude. Alleen zou ik hem niet heel snel op mijn nagels lakken. Aangezien  het lijkt alsof ik geen nagellak op heb. Dit potje heb ik al een hele lange tijd in mijn nagellakrek staan, maar ik doe er niks mee. Ik heb zelfs nóg twee andere kleuren, nude he ;) Maar dat zijn niet echt ''nude'' kleuren voor mij.

Op de afbeelding heb ik maar twee laagjes op. Voor een nude kleur dekt hij ook best snel! De naam van het lakje is 070 Same Seine But Different van Catrice! 

Hoe vinden jullie dit kleurtje?