Nail art | Christmas


Morgen is het zover, KERSTMIS!!! Helaas... geen witte Kerst, maar hopelijk valt er één van deze dagen nog een dik pak sneeuw ;) Hierboven zie je de nail art die ik heb gemaakt voor bij de Kerstdagen!
Wat heb je nodig?
- Groene nagellak (het liefst met fijne glitters)
- Nude kleur
- Zilveren glitter nagellak
- Gele rinestone


Hoe heb ik deze nail art gemaakt? 
Zoals altijd begin ik met het aanbrengen van een base coat. Vervolgens lak ik mijn nagels met een nude kleur. Ik breng twee laagjes aan van de nude kleur. Als ik dat heb gedaan maak ik een soort driehoek op mijn nagels, maar dan een lange driehoek. Zoals hieronder op de foto te zien is:

Ik heb geen plakband gebruikt, omdat je nagels dan heel lelijk worden als je het plakband eraf haalt. Tenzij je super veel geduld hebt en je kan wachten tot het laagje nude helemaal droog is... Als je een driehoek hebt gemaakt moet je weer wachten tot deze droog is. Je hoeft hem niet perfect te hebben, maar zorg wel dat het nog een beetje de vorm heeft van een Kerstboom ;)


Als ie droog is pak je een zilveren nagellak met fijne glitters. Zoals hierboven op de foto (zo een soort kleurtje). Die kleur breng je dan aan, alleen op het groene gedeelte!! Vervolgens plak je een rinestone helemaal boven aan je Kerstboom. Een topcoat erover en klaar :) 


Alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2015!!