Swatch: China Glaze - Lemon Fizz


Jeeeeeetje wat was het warm afgelopen vrijdag... Ik moest naar school toe om een rekenexamen te herkansen, maar ik zweette zoveel en het was zo warm haha. Voordat ik naar school ging had ik écht lelijke nagels, dus besloot ik om een mooi zomers kleurtje te pakken en daar mijn nagels mee te lakken!


Lemon Fizz, zo heet het leuke gele kleurtje van China Glaze! Geel vind ik een hele zomerse kleur. Misschien omdat ik dan denk aan de zon... Dit kleurtje van China Glaze dekt met twee laagjes. Zelf gebruik ik áltijd twee laagjes nagellak. Maar ik ken mensen waarvan hun eerste laagje nagellak heel dik is. Waardoor de kleur niet mooi op je nagels eruit komt te zien. 


Ik heb zelf een gele polaroid (zoals je hierboven op de foto ziet ;)) en ik kwam erachter dat de kleuren echt super mooi met elkaar matchen. Eerlijk gezegd wist ik niet hoe ik een betere foto kon maken waar mijn nagels én mijn camera er mooi uitzagen..  

Na mijn rekenexamen ging ik naar Amsterdam toe. We gingen met het LAKS panel uiteten en we hebben het heel gezellig gehad én lekker gegeten. Wat hebben jullie gedaan?