Afgelopen maand #mei


Weer eens iets nieuws! Ik heb nét besloten dat ik elke maand met jullie wil delen. Dat houdt in dat ik aan het begin van een nieuwe maand mijn oude maand even kort doorneem. Dit wordt dan de eerste keer ;)
Voordat ik begin, de foto's zijn niet altijd van goede kwaliteit (vaak van mijn iPhone 4s). 


De eerste week van mei hebben we onze laatste gymles gehad! Ik vind gym echt een heel leuk vak zeker: de piepjestest én TRAMPOLINE SPRINGEEEEN. Dus dat was wel jammer dat dat de afsluit-les was zeg maar. Op de tweede foto zie je mij heel moeilijk naar mijn examen bundels kijken en de derde foto spreekt voor zich :) 


Oke, op de eerste foto zie je de rest van mijn klas (althans, een aantal) heel sportief watersporten. Ik (met een paar anderen) waren hen aan het aanmoedigen :D Moet ook gebeuren hé. Dat was zo'n beetje mijn laatste klassenuitje met deze leuke klas. Op de twee foto zie je ''examenstunt'' staan, ik had met andere mensen van de school deze leuke examenstunt geregeld. Het was heel erg leuk!!! De laatste foto was hét schema waar ik die week mee ging werken. Daarvoor heb ik ook al veel aan school gedaan, maar die week ook heuuul veuuul. 


Yaay, mijn examens waren afgelopen. Of zijn? Haha. Die selfie is genomen toen ik op school was helemaal alleen in de aula. De eerste zaterdag na mijn examens gingen we shoppen in Amsterdam en gingen we naar mijn vader zijn werk, omdat daar een opening was. Met heel lekker eten en lekker drinken ;) Kennen jullie de flow al? Op de laatste foto zie je een foto van een weekly flow, maar ze hebben ook andere soorten boekjes. Super leuk!

Hoe was jullie maand mei?