Hortus BotanicusOp Instagram heb ik heel vaak mooie foto's gezien die gemaakt zijn bij Hortus Botanicus. Ik wilde er zelf heel graag heengaan. Noel kwam met het leuke idee om erheen te gaan. Met heel veel zin gingen we erheen, althans ik, hij ook wel hoor :)


Botanische tuinen vind ik heel mooi om te zien. Zelf kom ik er niet vaak, eigenlijk bijna nooit. Op internet vind ik het altijd mooie foto's, de foto's die worden gemaakt in de botanische tuinen. Entree kost normaal 8.50 euro. Als je als scholier zijnde een cjp-pas hebt, betaal je 4.50 euro. Alle prijzen kun je hier vinden. Het adres is:
Hortus Botanicus Amsterdam
Plantage Middenlaan 2a

Nadat Noel en ik de tuinen wel zo'n beetje gezien hadden gingen we wat drinken bij The Hoxton. The Hoxton zit op de Herengracht 255, in Amsterdam.


Het was een ontzettend leuk dagje Amsterdam! Het was wel heel vermoeiend om zoveel te lopen... We hebben écht veel gelopen!!!