Nagels | Base coat en naakte nagels


Soms zie je van die nagels waarvan je denkt, gadver... Nu ben ik een enorme hypocriet, want mijn nagels zijn momenteel ook niet de allermooiste. Volgens mij komt dat omdat ik drie jaar lang élke dag nagellak op heb... Gelukkig heb ik een goede base coat die mij beschermt tegen alles. Oke, bijna alles.

Om maar meteen met de deur in huis te valen. Dit is hoe mijn nagels eruit zien:Erg he?! Toen ik de foto vastlegde op beeld en er even naar keek schrok ik wel even... Ik heb niet eens nagels?! Ik heb wel nagels, maar ik heb niet dat randje, geen idee hoe je dat noemt eerlijk gezegd. Bleh, heel lelijk, ik denk dat ik ze laat groeien.


De base coat die ik gebruik om het deel wat er nog van mijn nagels over is te beschermen, is van de Hema. Een hele goede base coat! Aangezien ik nog geen gele nagels heb. Dat verbaast mij trouwens wel enorm, dat ik geen gele nagels heb. Afijn, een aanrader qua base coat is de base coat van de Hema. Op de bovenstaande foto zie je hoe de base coat eruit ziet. Eigenlijk maakt het niet heel erg veel uit wat voor kleur de base coat heeft, het is niet voor niets een base coat, ha ha. 

Wat voor 'n base coat gebruiken jullie?