& Janna


'Het maakt mij echt niet uit waar we wat gaan eten en drinken!' 'Ja, maar mij maakt het ook niet uit!' Zo ging ons gesprek, omdat we beiden niet wisten waar we wat zouden eten en drinken. Uiteindelijk is het Barista geworden, in het o-zo-mooie ''Almere''.

Dit zijn de mooie foto's die Janna van mij heeft gemaakt. Ik heb ook nog een paar foto's van Janna gemaakt: 
Het was hartstikke gezellig samen met Janna! (klik op Janna voor meer Janna ;)) 

1 opmerking

  1. Holy moly wat ziet dat eten er lekker en mooi uit! Vooral dat bloemetje in die chocolademelk(?) is echt mooi. Ik had het al op instagram gezegd maar ik vind je jurkje echt leuk net als die schattige schoentjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)