Utrecht | Gys & de oude hortus

Janna had mij meegevraagd naar een Instagram-meeting. Het leek mij hartstikke leuk om mee te gaan en ging dus ook mee :-) De bovenstaande foto is gemaakt door: Myrthe

Gewapend met camera's betraden een groep van tien meisjes Gys. Het moet er echt komisch uit hebben gezien voor degenen die niet bij ons ''groepje'' hoorden. Overal werden foto's van gemaakt en niet subtiel. Na wat te hebben gegeten bij Gys gingen we door naar de Oude Hortus.
Ik vond het onwijs gezellig om met hen in Utrecht te zijn en ook om hen te leren kennen. Een leuke dag was het zeker. Hieronder een aantal foto's die door mij zijn gemaakt:


Dat was 'm dan. In een volgend bericht zal ik de foto's delen die van mij zijn gemaakt en er een soort ''outfit-post'' van maken... Spannend!

5 opmerkingen

 1. Leeeuk! Als ik de foto's zie, heb ik weer helemaal zin om in de Oude Hortus te zijn! En die eerste is zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh zo leeeuk! En je foto's zijn echt prachtig geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK HOU ZOU VAN JE FOTO'S!!!!!!!!!! zo.mooi. Okay, nu ben ik weer uitgefangirled :) Was leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om al jullie foto's te zien, ik kan er geen genoeg van krijgen! Enne, ik weet het nu heeel zeker, ik moet ook naar de Oude Hortus, wauw! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh weer wat mooie foto's van de meeting!
  De hortus geeft altijd zo'n fijne sfeer bij foto's.
  ik kende je blog nog niet, maar ik vind hem erg tof!
  Ik ga je gelijk even volgen :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)