Budget lakken

Als je niet zo veel geld heb of wilt uitgeven aan nagellak laat ik een paar merken zien die niet zo duur zijn en die je gewoon in de winkel kan kopen. Voor als je niet op internet mag bestellen van je ouders. Ik ga beginnen met het merk Essence.
De Essence lakken zijn niet super duur ze zijn maar 1,30 per lakje. Je kunt ze kopen bij de Kruidvat. Ze lakken best goed voor zo'n goedkope prijs. Soms zijn de kwastjes alleen niet goed, maar dat is zelden. Dus als je goedkope nagellak wilt kun je die van Essence kopen. Ze hebben echt super veel kleuren van de colour & go lijn. Ze hebben meer dan 60 kleuren! Dus dat is zeker een aanrader om even te kijken.

Bij de Kruidvat en Trekpleister kun je ook NYC lakken kopen. Er zijn 2 verschillende van. Deze die hier naast op de foto staat zijn van 3 euro. Je hebt ze ook van 2,29. Daar heb ik 1 lakje van. Ik vind de NYC lakken op zich best goed. Niet veel mensen hebben dat merk dat vind ik best raar... Maar goed dus dit merk kun je ook kopen!


Dit merk vind ik het beste budget merk! Dit is natuurlijk Catrice. Dit merk is echt super goed voor maar 2,50. Je kunt het kopen bij, Kruidvat en Trekpleister. Ze lakken echt super goed voor zo weinig geld. Ze hebben ook veel kleuren. Ik heb 23 Catrice lakken, want ze zijn niet duur maar lakken echt goed! Dus dit is echt een grote aanrader. Neem zeker een kijkje!