Beer nail art

Hooi, in dit artikel laat ik jullie zien hoe ik een beer nail art heb gemaakt. Let niet op de naam, want ik kon geen andere naam bedenken ;p. Als basislak heb ik Walk of fame van Essence gebruikt, nummer 34.
Ik heb daarna bij mijn nagel van m'n ringvinger en duim van allebei mijn handen de bovenkant gespond met gorgeous bling bling van Essence, nummer 116. Daarna heb ik op alle nagels waarbij ik gesponsd heb een beer femo geplaatst of hoe je dat ook zegt...

Daarna heb ik met mijn stempel en schraper van Konad onder de femo een poot gestempeld met de image plate van Essence. Ik weet niet hoe die image plate heet, want ik heb dat ding weg gegooit waar het opstond :). Ik heb voordat een bruine/wijn rode stempellak van Konad voor gebruikt. Ik heb daarna ook allebei die pootjes gestempeld op mijn middelvinger.Ik heb daarna met een zilvere stempellak een soort van bloem op mijn pink gestempeld. Daarbij heb ik image plate M7 van Konad voor gebruikt.

Voor op mijn wijsvinger heb ik een witte stempellak van Konad gebruikt en image plate M5 ook van Konad. Ik heb daarbij die streepjes gebruikt. Ik vond dat op de klauwen van een beer lijken haha.  Je hoeft alleen nog een top coat aan te brengen en je nail art is klaar! Het lijkt misschien heel moeilijk maar dat is het niet =)