Zebra nail art

 Ulg, wat ik ben ik toch een goede fotograaf... Ik zie nu pas dat ik deze foto's niet echt scherp heb genomen iefawkfedfkjede.

Achja, ik ga jullie in dit artikel uitleggen hoe je deze nail art kunt maken. Zoals jullie zien komt deze nail art van CutePolish, maar het leek mijn gewoon leuk om het na te maken. Als eerste heb ik de nagels van m'n moeder geel gelakt met birdy reloaded nummer 700 van Cartice. Toen het droog was had ik een schuine streep gelakt met de witte nagellak van O.P.I. Ook heb ik toen gewacht dat het droog was.

Ik vind dat altijd zo irritant, want soms duurt het echt heel lang voordat je nagellak droog is maarja. Daarna heb ik met een speciaal kwastje zwarte streepjes gezet. Dat heb ik natuurlijk gedaan met zwarte nagellak. Ik heb toen aan de zijkanten van de witte lijnen met een glitter striper een lijn erover gelakt zeg maar. Hopelijk lukt het jullie ook om deze nail art te maken!