Herôme prinsessen set

Hoi, ik ga jullie wat vertellen over het ''
Herôme prinsessen set''. Misschien ben ik er iets te oud voor... maar dat maakt niet uit HAHA.

Ik had dit setje wel al een tijdje geleden gehaald bij de Douglas, dus ik weet de prijs niet meer...

Maar wat zit er nou eigenlijk in dit super leuke setje???Als eerst zit er natuurlijk en boekje in met wat uitleg bij elk product die erbij zat. Ik vind zelf alle producten die erbij zaten echt super leuk, want ja.


Dit is niet zomaar een hand creme. Dit is een super coole glitter handcreme haha. Als je het uitsmeert op je handen heb je overal waar je het smeert hele fijne glitters.

Het ziet er echt heel grappig uit! Ik gebruik het bijna wel elke dag. Als eerst moet je een mini beetje op je handen doen en dan uitsmeren. Niet te veel, want anders plakt alles echt heel erg.


Deze nagellak heb ik niet echt op ofzo, want het is nagellak op waterbasis... Toen ik dit setje kocht wist ik dat niet, want ik zag het ook nergens staan.

Maar goed, als je deze nagellak opbrengt heb je dus hele leuke roze glitters op je nagels. Het vervelende is dus wel dat als je je handen gaat wassen dat al je nagellak er dan af is!Dit is echt een hele goede buffer vijl. Je moet hem aan de bovenkant van je nagel gebruiken en dan gewoon vijlen alsof je je nagels vijlt wat me wel logisch lijkt.

Dit doe je maximaal 2 keer per week. Elke keer als je het gebruikt zijn je nagels echt super glad!


Deze set heb ik bij de Douglas gehaald, ik weet de prijs niet meer...