China Glaze + Konad

Hoi, in dit artikel laat ik jullie een swatch + een Konad stempel zien. Ik had laatst een artikel geschreven over mijn unboxing van mijn Enchantra pakket. Klik hier om hem te lezen.

Ik laat in dit artikel de kleur ''Cranberry splash'' zien van China Glaze. Zelf heb ik hem niet gedragen. Dit zijn de nagels van mijn moeder haha.

Wat heb je nodig?

- Rode nagellak
- Witte stempel nagellak
- Konad image plate M71
- Stempel en schraper

Op het bovenste plaatje kun je de kleur zien. Ik vind het zelf een leuke kleur. Het is een rode kleur met een soort metallic iets er doorheen. De lakken van China Glaze vind ik prettig lakken, dus deze ook.


Als eerst lak je je nagels met een base coat. Dan lak je ze een mooie kleur. Je kan ook een lelijke kleur kiezen ;p. Ik heb dus deze kleur van China Glaze gekozen. Nou niet ik... maar mijn moeder ;p.

Als je je nagels heb gelakt wacht je heel goed, tot ze heel droog zijn, want anders krijg je een heel lelijk effect en dat wil je volgens mij niet.

Ik heb voor het bloemetjes patroontje gekozen, want ik vond het wel een winter figuurtje. Je stempelt dat figuurtje op al je nagels. Wacht tot het droog is, en lak daarna alleen nog een top coat erover! En klaar =)

China Glaze, Cranberry splash heb ik in een set gekocht bij de webshop Enchantra. Die set heet keepin' cozy. Hij was rond de 10/15 euro. 

Witte stempellak van Konad heb ik ook bij Enchantra gekocht, maar die zat ook in een hele grote set haha. Los kun je hem voor volgens mij 4.95 kopen! Net als de image plate.