Essence: Time for romance

Hoi, ik laat jullie een swatch zien van deze nagellak van Essence. Ik vind deze nagellak echt een super leuke kleur! Hier onder zien jullie een aantal foto's van deze kleur. Ik vind de glitter lakken van Essence meestal wel leuk. Ik ga ook binnenkort een kleine winactie houden. Dan geef ik dit lakje weg (een nieuw potje). Dus laat in de reacties achter of je dan mee gaat doen en of je dit een mooie kleur vind!


En als ik dan een kleine winactie ga hebben, upload ik er ook nog een filmpje over op Youtube .
En wat vinden jullie van deze kleur? Laat een reactie hieronder achter wat je van de kleur vindt en of je mee gaat doen als ik een kleine winactie ga hebben =)


1 opmerking

  1. Super leuk lakje!! Natuurlijk ga ik meedoen aan je winactie!! Super!! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)