Shoplog: Arnhem

Hoi, afgelopen vrijdag (01-02-2013) was ik met school naar Xanten gegaan, in Duitsland. het was behoorlijk saai, maar goed. Op de terug weg gingen we nog langs Arnhem. Daar mocht je 1 uurtje ''shoppen'' in de stad daar. Nou 1 uur is natuurlijk voor iedereen wel kort.

In dit artikel laat ik jullie dus zien wat ik in Arnhem heb gehaald aan nagellak. Het is niet zoveel... Het zijn maar 2 nagellakken, waarvan 1 base coat. Dus het is niet echt een ''shoplog''.


Ik had al een hele lange tijd een base coat nodig! En elke keer als ik naar de stad ging vergat ik steeds even bij de Hema te kijken. Dit keer was ik het niet vergeten.

Deze base coat gebruik ik al heel lang. Ik vind hem ook echt super fijn! Ik laat wel een keer in een ander artikel zien hoe het eruit ziet als je hem op je nagels heb zitten.


Ook was ik naar de Douglas gegaan. Daar zag ik deze super mooie donker blauwe nagellak van Herôme staan. Ik had nog geen hele donker blauwe nagellak. Op de foto's ziet deze nagellak er niet zo donker uit, maar hij is wel donker ;p.

Het is dus een lakje van Herôme, W.I.C en hij heet ''Blue Palermo 162''. Ik ga hem zo snel mogelijk gebruiken!


De base coat heb ik bij de Hema gehaald voor, 2.50 euro.
De nagellak van Herôme heb ik bij de Douglas gehaald. De prijs weet ik niet meer, want ik wilde er geen bon bij stom van mij!