French manicure: Hello Kitty

Hoi, in dit artikel een Hello Kitty french manicure! Ik ga niet alles precies uitleggen wat ik heb gedaan, want dat kun je wel op de foto's zien. Wat je sowieso nodig heb voor deze nail art/french manicure zijn de kleuren roze, wit, geel en zwart!


Als eerst lak je je nagels zoals hierboven op de foto. Dus je duim en je middelvinger wit en de andere nagels roze. Het maakt niet uit wat voor roze je het lakt, maar ik koos voor deze kleur roze, omdat ik dit echt zo'n Hello Kitty roze vind :)

Als je zelf niet echt zo van de nail-art bent kun je ook op internet Hello Kitty stickers kopen. Deze heb ik gekregen van hele goede kennissen van mij, deze stickers komen uit Guatemala. Ik moet er alleen nog even achter komen hoe je ze op je nagels moet doen, want toen ik het probeerde kwam het er niet uit te zien hoe het hoorde ;p.

Hierboven zie je het eindresultaat. Voor de strikjes heb ik image plate M71 van Konad gebruikt en witte stempellak van Konad. In het midden van het strikje heb ik nog een rinestone van 1.5 mm aangebracht. Zoals je ziet heeft de Hello Kitty ook een strikje, maar die heb ik niet zelf gemaakt. Het is een fimo strikje. Als laatst mijn ringvinger, daar heb ik alleen wat rinestones aan de onderkant van de french manicure aangebracht, en daarover nog een glitter nagellak van Orly. 


En vergeet niet mee te doen met mijn winactie!!! Klik HIER.