Paas nail art

Hoi, het is bijna Pasen. Dus vandaar ook een ''paas nail-art''. Ik ga niet helemaal uitleggen hoe ik deze nail art gemaakt heb. Deze nail-art is makkelijk te maken. De kleuren die ik heb gebruikt ga ik ook niet allemaal opnoemen, want dat zijn er veeeeeeeeelste veel!

Ik begin wel te vertellen wat ik bij mijn duim heb. Mijn duim heeft een heel klein beetje een overloop effect, ik had heel licht gesponst maar je kan het niet zo goed zien, daarover had ik nog een glitter nagellak aangebracht. Op mijn wijsvinger heb ik een kuikentje, die nog half in zijn/haar ei zit haha. Mijn middelvinger, is een soort van paasei! Een versierde paasei :) Op mijn ringvinger heb ik een wit konijn. Dus een paashaas. Mijn pink, die is een beetje mislukt. Ik weet niet echt wat dat moet voorstellen HAHAHAH. 

4 opmerkingen

 1. HAHAHAH leuk :D, dat konijntje of haasje ofzo ga ik ookproberen :D
  Maak je weer eens een nail art stash :D ik vind je oude nail art stash zo leuk om te kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nailart! Dat konijntje is erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk! kuikentje is ook heel leuk bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)