Mijn site

Tussufikcogrqcu, hoi. Misschien is het de meeste van jullie al opgevallen? (Kijk je nu rond?) Zo niet, kijk naar boven! Zie je het? Ik heb zelf een eigen stukje internet!

Klik op lees meer om verder te lezen! (hier beneden)


Ik ben zo blij he, omg. Als het je niet is opgevallen geeft het niet hoor ;). Mijn blog was namelijk eerst 'www.annaliesnails.blogspot.nl' en dat blogspot verpest het. Sorry, sorry, maar dat is mijn mening! Nu heb ik namelijk www.annaliesnails.nl! Zelf vind ik dat veel mooier klinken. Gisteren toen ik mijn domein aan vroeg, waren er wel een paar minuten een paar probleempjes met mijn blog. Dat je er niet op kon enzo, als dat soms weer het geval is, moet je een paar keer op F5 klikken tot je bij mijn blog komt. Volgens mij hoeft dat niet meer, en is alles nu helemaal goed. Maar ik zeg het maar voor de zekerheid :)

Ik was al een hele tijd geleden van plan om een eigen stukje internet te kopen, maar het is er steeds niet van gekomen. Ik ben ook van plan om kleine dingentjes aan mijn lay-out aan te passen. Zoals een mooie banner enzo! Maar daar verklap ik verder niks over ;).

Normaal post ik om de dag een artikel op mijn blog. Dit was gewoon even een tussendoor artikel. Morgen staat er weer gewoon een normaal artikel online! Ik wilde jullie het gewoon zo graag vertellen, want blij, dat ben ik zeker :D